5

Ski- en snowboard onderhoud

Onderhoud je ski’s en snowboard professioneel voor blijvend wintersportplezier. Davelaar Sport biedt ski- en snowboard onderhoud aan als service en zorgt ervoor dat je wintersportuitrusting in topconditie blijft, waardoor jij optimaal kunt genieten van elke afdaling.

Afstellen, monteren, waxen, slijpen en opvullen

Voor optimaal onderhoud van je ski’s en snowboard bieden we verschillende beurten aan, waaronder afstellen, waxen, slijpen en opvullen. Onze specialist Jan staat klaar om je deskundig advies te geven over de staat van je uitrusting en welke onderhoudsbeurt het beste past. Dit zorgt ervoor dat je langer van je uitrusting kunt genieten en met plezier de pistes kunt verkennen, wetende dat je materiaal in topconditie verkeert. In onze eigen skiwerkplaats, die wij al ruim 40 jaar hebben, zorgen wij ervoor dat jouw ski’s en snowboard met zorg worden behandelt zodat jij optimaal van je afdalingen kan genieten tijdens de wintersport. In onze skiwerkplaats werken wij met de machines van Wintersteiger Ski Technologie.

Goed onderhouden ski’s en boards glijden niet alleen beter maar hebben ook een betere grip op ijzige pistes en het verlengd de levensduur van uw materiaal. Met de juiste machine’s is er geen reden te bedenken om je materiaal niet ieder jaar een keer te laten onderhouden.

Je kan je ski’s of snowboard langs brengen bij ons in de winkel. We bespreken welke beurt je graag wilt en stemmen af wanneer je alles geslepen en wel weer op kan halen. We willen vragen of je rekening wilt houden met de drukte rondom de kerst- en voorjaarsvakantie. Zorg voor een goede voorbereiding en kom op tijd langs.

Ski onderhoud:

  • Afstellen.
  • Monteren.
  • Waxen.
  • Kleine beurt: slijpen, waxen, polijsten.
  • Grote beurt: belag repareren, slijpen, waxen, polijsten.

De prijzen voor onderhoud variëren van 10 tot 50 euro.

Na een ongeval op de piste kan de verzekeringsmaatschappij vragen of je ski’s zijn afgesteld en wanneer. Wij raden aan om 1 keer in de 2 jaar je ski’s te laten afstellen. Waarom? De schoenen slijten, dus je krijgt meer ruimte in de binding, je wordt ouder, dit kan invloed hebben op de instellingen, maar de binding kan door zijn leeftijd ook minder weerstand bieden. Te laat los is niet goed, maar te vroeg is ook niet fijn.
Wees alert op een dubbele tegenvaller.

Een onderhoudsbeurt voor je ski’s of board? Bel Jan!

0318 – 47 90 50

Bekijk onze andere services

Pasfoto’s
Klik hier
Racket bespanning
Klik hier
Textielbedrukking
Klik hier
Skiverhuur
Klik hier
Ski- en snowboard onderhoud
Klik hier