Over ons

Sinds 1974 is Davelaar Sport dé sportspecialist van Veenendaal. Onze toewijding aan sport is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Jan, Pascale en Annette, onze ervaren sportspecialisten, delen allemaal dezelfde passie voor sport, en dat is ons motto. Als een trotse partner van Sport 2000, hebben we ons gecommitteerd aan service, kwaliteit en het leveren van persoonlijk en eerlijk advies aan onze gewaardeerde klanten.

Service en kwaliteit: onze belofte aan jou

Bij Davelaar Sport streven we ernaar om meer te bieden dan alleen producten. We geloven in het creëren van een naadloze en persoonlijke winkelervaring, waarbij je kunt vertrouwen op het deskundige advies van Jan, Pascale en Annette. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, we zijn er om je te ondersteunen in het bereiken van je sportieve doelen. Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, dan ben je bij Davelaar Sport aan het juiste adres.

Bijna 50 jaar geleden begon Jan zijn eerste zaak aan de Hoofdstraat 95; Sportcentrum Davelaar. Inmiddels uitgegroeid tot sportspecialist van Veenendaal. Sinds 2012 is dochter Pascale in het bedrijf gekomen en zij zal het stokje van Jan gaan overnemen. Bekijk hieronder al onze hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar!

Heb jij ook passie voor sport?

Ben je gepassioneerd over sport en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team? Bekijk onze vacatures en ontdek hoe je je eigen sportexpertise kunt inzetten bij Davelaar Sport. We nodigen je graag uit om deel te worden van onze missie om sport toegankelijker en plezieriger te maken voor onze gemeenschap. Samen maken we het verschil in de wereld van sport.

Davelaar Sport van 1974 tot nu

28 mei 1974
Jan Davelaar opent zijn sportzaak, Sportcentrum Davelaar in de Hoofdstraat 95.
28 mei 1974
Veenendaal heeft nieuwe sportzaak, Sporthuis van de Weerd sloot haar deuren, Jan opende zijn deuren van Sportcentrum Davelaar.
30 mei 1974
We starten met textiel bedrukking, letters die u zelf strijkend op uw kleding kan bevestigen.
21 oktober 1977
We verhuizen we naar een groter pand aan de Hoofdstraat, nummer 107.
December 1977
Een kijkje in Sportcentrum Davelaar, locatie Hoofdstraat 107.
Maart 1985
Soms hadden we ook dikke pech. Onze collectie was om te stelen zo mooi… wat ook wel weer een compliment was 😉
28 november 1986
Jubileum actie, we bestaan 12,5 jaar!
26 november 1993
Links Jan Davelaar, midden Ron van Boordt, rechts Harrie Kroesbergen.
15 september 2000
Tijd voor een volgende stap. We verhuizen naar een top locatie in de Corridor, Passage 47-49, met een nieuw logo en een nieuwe naam: Davelaar Sport 2000.
2010
We starten met bedrukking service, Davelaar Print. We bedrukken kleding voor bedrijven, scholen en teams.
2012
Dochter Pascale komt full-time in de zaak werken met de ambitie om het stokje straks over te nemen van Jan.
01 april 2020
In verband met verbouwingen aan de Corridor verhuizen we tijdelijk naar Passage 52.
28 mei 2024
Bestaan we 50 jaar! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle acties en updates.