3

Textielbedrukking

Wij bieden textielbedrukking voor diverse doeleinden, of het nu gaat om sportteams, bedrijven, of persoonlijke verzoeken, zelfs in oplages van één. Of je nu je bedrijfslogo wilt laten zien, je team een uniforme uitstraling wilt geven, of een persoonlijk ontwerp wilt laten maken, wij staan klaar om hoogwaardige bedrukking te leveren. Kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk zijn onze speerpunten, ongeacht de omvang van je project.

Flexfolie of transfers

Druktechnieken op flexfolie en transfers bieden een veelzijdige en duurzame manier om logo’s, ontwerpen en tekst op kleding en textiel te creëren. Flexfolie is een dunne, flexibele kunststof die op textiel wordt aangebracht en bestand is tegen wassen en dragen. Het biedt levendige kleuren en scherpe details. Transfers zijn ontwerpen die eerst op een ander materiaal worden gedrukt en vervolgens op het textiel worden overgebracht. Dit maakt complexe ontwerpen met veel kleuren en afbeeldingen mogelijk. Beide technieken zijn ideaal voor sportkleding en bedrijfskleding. Om hoge kosten te voorkomen raden wij aan persoonlijke verzoeken altijd te beperken tot maximaal twee kleuren zodat dit met flexfolie gerealiseerd kan worden. We bedrukken alles zelf en inhouse om kwaliteit te garanderen. Daardoor hebben we ook snelle levertijden en kunnen we snel schakelen.

Voor clubs, scholen en bedrijven

Ben je trots op jouw club of werk? Laat het zien! Of je nu jouw bedrijf, club, sportvereniging, school of evenement met passie steunt, wij staan klaar om jou te ondersteunen. Met onze inhouse bedrukkingsservice voorzien we jouw organisatie van sportgear en lifestyle-items die volledig aansluiten op jouw stijl of bij jullie clubkleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. En altijd op maat. Bekijk onze pagina ‘Clubs & scholen’ voor meer informatie.

Jouw (sport)kleding voorzien van eigen naam of logo?

Mail naar: info@davelaarprint of bel 0318 – 47 90 50

Bekijk onze andere services

Pasfoto’s
Klik hier
Racket bespanning
Klik hier
Textielbedrukking
Klik hier
Skiverhuur
Klik hier
Ski- en snowboard onderhoud
Klik hier