4

Skiverhuur

Voor een zorgeloze wintersportvakantie biedt Davelaar Sport skiverhuur aan; hoogwaardig skimateriaal voor zowel kinderen als volwassenen. Onze uitgebreide selectie ski’s, skistokken en skischoenen staat garant voor kwaliteit en comfort, waardoor elke skiër, ongeacht het niveau, kan genieten van een onvergetelijke en veilige ervaring op de besneeuwde hellingen.

Zorgeloos genieten van de wintersport!

Optimaliseer jullie wintersport door jullie ski’s en skischoenen bij Davelaar Sport te huren. Vermijd lange wachtrijen en verzeker jezelf van de beste ski-artikelen. Bij ons wordt elke ski gewaxt en afgesteld per individu, waardoor elke skiër, ongeacht het ervaringsniveau, comfortabel kan genieten van de wintersport. Onze service garandeert niet alleen efficiëntie bij het ophalen, maar ook dat u volledig voorbereid en met gepersonaliseerd materiaal de bergen in gaat voor een onvergetelijke ski-ervaring.

Ski’s en skischoenen voor jong en oud

Bij ons heeft zowel jong als oud toegang tot kwalitatieve en splinternieuwe ski’s en skischoenen. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon, of kom langs in onze winkel, waar we ervoor zorgen dat jullie zorgeloos de wintersport tegemoet kunnen gaan! Voor groepen hanteren wij andere prijzen, informeer naar de mogelijkheden.

Zorgeloos op wintersport vakantie?

Huur je skimateriaal bij Davelaar Sport, kom langs in onze winkel of bel 0318 – 47 90 50.

Bekijk onze andere services

Pasfoto’s
Klik hier
Racket bespanning
Klik hier
Textielbedrukking
Klik hier
Skiverhuur
Klik hier
Ski- en snowboard onderhoud
Klik hier