Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Alle prijzen die getoond worden in onze webshop zijn inclusief btw en in euro’s. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

iDEAL: Met iDEAL kun je vertrouwt, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen via internetbankieren. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, N26, Nationale-Nederlanden, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS, Triodos Bank, Van Lanschot Kempen en YourSafe. 

Creditcard/Apple Pay: Bij Davelaar Sport is het ook mogelijk om te betalen met Visa- en Mastercard. Deze betalingen worden via een beveiligde verbinding uitgevoerd. Voor het betalen via creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik ook achteraf betalen?

Liever betalen na ontvangst van je bestelling? De administratie en incasso van de bestelling hebben wij uitbesteed aan Riverty (voorheen Afterpay). De betalingstermijn is 14 dagen vanaf de factuurdatum.

Voor de veelgestelde vragen over Riverty (voorheen AfterPay) als betaalmethode klik je hier: Klantenservice – Riverty is het nieuwe AfterPay.

Wanneer krijg ik mijn terugbetaling na een retourzending?

Het duurt vaak 2 tot 5 werkdagen voordat wij een retour ontvangen van de vervoerder. Wanneer de retourafdeling het pakket ontvangt, zal dit verwerkt worden en ontvang je een bevestiging van ontvangst per mail. Het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zal dan binnen 5 werkdagen teruggestort worden. Heb je gekozen voor achteraf betalen? Dan wordt de factuur gecrediteerd.

Wij betalen dus altijd het gehele aankoopbedrag zo snel als mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terug.