Zakelijk en bedrukking

Ben je trots op jouw club of werk? Laat het zien! Of je nu jouw bedrijf, club, sportvereniging, school of evenement met passie steunt, wij staan klaar om jou te ondersteunen. Met onze inhouse bedrukkingsservice voorzien we jouw organisatie van sportgear en lifestyle-items die volledig aansluiten op jouw stijl of bij jullie clubkleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. En altijd op maat.

  • Maatwerk
  • A-merken
  • Persoonlijke service
  • Inhouse bedrukking
  • Snelle levering

Voor sportclubs

Een vereniging wordt pas echt onvergetelijk wanneer iedereen gehuld gaat in herkenbare sportgear. Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw club van top tot teen te kleden in een stijl die perfect bij jullie past. Van trainingspakken tot ballentassen, en van bidons tot regenjassen, we bieden een breed scala aan opties. Zo versterk je niet alleen de clubidentiteit, maar creëer je ook een gevoel van eenheid binnen de vereniging. Of je nu op zoek bent naar wedstrijdshirts, trainingskleding of sportaccessoires, het aanbod is eindeloos, en we zijn er om jou te helpen winnen.

Jouw club, jouw online thuisbasis

Als vereniging krijg je bij ons een eigen clubpagina en een gepersonaliseerde clubwebshop. Hiermee geef je jouw club een online thuisbasis waar leden eenvoudig hun clubitems kunnen bestellen en thuis laten bezorgen. Dit betekent geen gedoe meer met de distributie van sportgear. Bovendien bieden we als echte teamspelers ook een interessant verdienmodel aan, waarmee je als club nog meer uit je activiteiten kunt halen. Kies voor gemak, eenheid en winst met onze ondersteuning voor jouw vereniging.

Deze clubs gingen je voor

Voor bedrijven of teams

Bedrukte bedrijfskleding, van fysiotherapie tot groenteboer of promotionele kleding voor events. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat de kleding naadloos aansluit op jouw bedrijf of event, zodat jouw medewerkers met trots de kleding dragen en ambassadeurs worden. Dit resulteert in een herkenbare, professionele uitstraling die je bedrijfsimago versterkt. Met hoogwaardige kwaliteit kleding en bedrukking gaan we voor niets minder dan perfectie. Neem contact met ons op om de talloze mogelijkheden te ontdekken, want bij ons is niets onmogelijk!

Voor scholen

Wij bieden scholen de kans om een unieke maatwerk sportkledinglijn te creëren, van schoenen tot shirts, broeken en trainingspakken. Alles wordt ontworpen met dezelfde uniforme en onderscheidende uitstraling. We garanderen hoogwaardige kwaliteit in zowel de kleding als de bedrukking, waarbij maatwerk onze standaard is. Hierbij draait alles om het versterken van schoolidentiteit en teamgeest, terwijl we voldoen aan de behoeften en wensen van elke school. Bij ons wordt maatwerk werkelijkheid, en we staan klaar om scholen te helpen bij het creëren van een sportkledinglijn die hun visie en stijl weerspiegelt.

Al jaren maken wij met ons bedrijf PDMO gebruik van de diensten van Davelaar Sport. Dit tot grote tevredenheid over de kundige adviezen en duidelijke offertes. De sportmaterialen en -kleding zijn altijd van topkwaliteit en op maat geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is voor ons de reden om altijd weer tevreden een bestelling te plaatsen bij Davelaar Sport.
Chris van de Dikkenberg, Directeur PMDO BV
Davelaar Sport, is een zaak waar wij als DVSA al jaren de sportkleding inkopen, ten eerste door de enthousiaste ondernemers Jan en dochter Pascale met goed en eerlijk advies en ook de vriendelijkheid met gastvrij ontvangst en koffie dus een toplocatie voor een iedere sporter.
Gert van Dalen, Voorzitter v.v. DVSA Amerongen
Al jaren hebben wij een fijne samenwerking met Davelaar Sport met het bestellen en bedrukken van voetbalkleding. Jan denkt graag mee en komt met goede ideeën. Mocht er onverhoopt zich een probleempje voordoen dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Wij hopen nog jaren met Davelaar Sport door te gaan.
Judith van den Dikkenberg, Voetbalvereniging de Merino’s

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen om jouw club, team of bedrijf te voorzien van unieke kleding. Neem contact op met Jan via 0318 – 47 90 50 of stuur een e-mail naar info@davelaarsport.nl voor meer informatie en om je wensen te bespreken. We staan voor je klaar!

Zo verloopt het proces

Kleding uitzoeken en wensen bespreken
Stel nu jullie ideale team- of bedrijfskleding samen, van trainingspakken, polo’s tot wedstrijdshirts, alles kan. Overweldigd door de mogelijkheden? Geen zorgen. We adviseren graag.
Offerte en voorstel worden gemaakt
Alle wensen en keuzes worden vastgelegd in een offerte. Om een offerte op te stellen, hebben we (club)gegevens, de aantallen, maten, kleur en bedrukkingswensen nodig.
We bedrukken de kleding inhouse
Na goedkeuring offerte leveren we indien nodig pasmaten. We bestellen alle kleding en maken de logo’s of namen zoals afgesproken en bedrukken elk item zorgvuldig met de hand voor gegarandeerde topkwaliteit.
De bedrukte kleding ligt klaar
We brengen de producten langs of je kan ze op komen halen bij ons in de winkel.