Pasafspraak

Bij ons draait winkelen niet alleen om het vinden van het perfecte item, maar ook om het creëren van een naadloze en persoonlijke winkelervaring. Met onze pasafspraken zetten we de standaard voor klantgerichte dienstverlening. Niet meer wachten in de rij of haasten door de winkel; bij ons staat op het moment van de afspraak Jan of Pascale voor je klaar. Zo garanderen we een winkelervaring die voldoet aan jouw individuele behoeften, met extra service als kers op de taart. En ja, er staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

We nemen de tijd!

Onze pasafspraken zijn niet zomaar een service, maar een belofte om je winkelbezoek te veranderen in een buitengewone ervaring. Geen wachtrijen of drukte; zodra je de afspraak hebt gemaakt, staan wij voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar het perfecte paar sportschoenen, een nieuwe uitrusting voor de wintersport, onze professionals zijn er om te helpen. Terwijl je de nieuwste collecties ontdekt, zorgen wij ervoor dat je je volledig op je gemak voelt, en bieden we je graag een kop koffie of thee aan om de ervaring compleet te maken. Bij ons gaat winkelen verder dan alleen producten; het draait om zorgvuldig afgestemde, persoonlijke service die jouw tijd en behoeften respecteert.

Zo maak je een pasafspraak

Een pasafspraak maken bij ons is eenvoudig en aanpasbaar aan je behoeften. Bezoek onze website en klik op het hartje in de rechterbovenhoek bij ‘Mijn favorieten’ om de gewenste items te selecteren voor de pasafspraak. Weet je nog niet welke items je wilt passen maar wil je bijvoorbeeld nieuwe skischoenen en ski’s en hiervoor een pasafspraak maken? Aarzel niet om even te bellen naar Jan. Hij staat klaar om je vragen te beantwoorden en de pasafspraak persoonlijk voor je in te plannen. Op deze manier willen we zorgen voor een naadloze en klantgerichte ervaring, van begin tot eind.

Maak een pasafspraak van je favoriete items. Ga naar favorieten of bel naar onze winkel.

0318 – 47 90 50 | info@davelaarsport.nl