1

Pasfoto’s

In onze winkel kun je eenvoudig pasfoto’s laten maken, zonder dat je daarvoor een afspraak hoeft te maken. Onze professionele service voldoet aan de wettelijke standaarden voor officiële documenten, zoals rijbewijzen (volgens RDW-richtlijnen), visum of clubpassen. Ook kan je bij ons een officiële digitale pasfoto ontvangen. Stap gewoon bij ons binnen en binnen de kortste tijd beschik je over pasfoto’s die aan alle vereisten voldoen. We zorgen ervoor dat het proces snel, gemakkelijk en naar wens verloopt, zodat jij met een mooie pasfoto naar buiten loopt!

Het pasfoto punt van Veenendaal

In de afgeschermde ruimte achter in onze winkel kun je in alle privacy jouw pasfoto laten maken. Door pasfoto’s te produceren in overeenstemming met de RDW-richtlijnen, garanderen wij dat ze aan de vereiste normen voldoen voor officiële documenten zoals rijbewijzen en kentekenbewijzen. Ook baby’s kunnen bij ons terecht om een perfecte foto te laten maken voor zijn of haar eerste paspoort. Pas na jouw goedkeuring drukken we de gewenste pasfoto af. Kom gerust binnenlopen en vertrouw op onze professionele service voor zorgvuldig gemaakte pasfoto’s.

Let op: pasfoto’s van baby’s kunnen op woensdagen niet gemaakt worden, aangezien de fotograaf die dit kan dan deze dag niet aanwezig is. Bedankt voor uw begrip hiervoor!

Pasfoto nodig? Je kan zo binnenlopen zonder afspraak.

Hoofdstraat 59, 3901 AE Veenendaal

Bekijk onze andere services

Pasfoto’s
Klik hier
Racket bespanning
Klik hier
Textielbedrukking
Klik hier
Skiverhuur
Klik hier
Ski- en snowboard onderhoud
Klik hier