Welkom in onze winkel!

Bij Davelaar Sport nodigen we je uit om onze winkel te ontdekken, waar sportliefhebbers en atleten hun dromen waarmaken. Gevestigd in het levendige hart van Veenendaal, zijn we al jarenlang de go-to-bestemming voor sportartikelen van topkwaliteit en deskundig advies. Ons team staat altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk en eerlijk advies. Wij willen iedereen de best mogelijke winkelervaring bieden. Kom langs bij onze winkel en ervaar zelf onze toewijding aan service, kwaliteit en de passie voor sport die ons drijft. We heten je van harte welkom bij Davelaar Sport!

Onze passie is sport

In onze ruime en goed georganiseerde winkel vindt u een uitgebreide selectie sportartikelen. We luisteren naar je wensen en bewegen al bijna 50 jaar mee met de trends in de sportwereld en ontwikkelingen in technologie. Want of je op zoek bent naar die nieuwste technologie in sportuitrusting of gewoon wat advies nodig heeft over welk product het beste bij uw behoeften past, we staan voor je klaar en nemen de tijd.

Ervaar het in onze winkel

Bij ons kan je de ultieme sportwinkelervaring beleven, waar je de mogelijkheid hebt om diverse merken en sportartikelen persoonlijk te ervaren en te passen. Onze sportexperts staan klaar om je te adviseren, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor uw sportieve behoeften. Hoewel we momenteel een tijdelijke locatie hebben, streven we voortdurend naar innovatie en zijn we volop bezig met het bouwen van de sportzaak van de toekomst. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je sportbeleving te verbeteren.

Je vindt ons in het midden van de Hoofdstraat!

Hoofdstraat 59, twee winkels naast de apotheek