Wij zijn genomineerd als ‘Ondernemer van het jaar!’

Met grote trots en blijdschap willen we mededelen dat Davelaar Sport genomineerd is als ‘Ondernemer van het jaar’ van Veenendaal. Dit is een bijzonder hoogtepunt in een jaar dat sowieso al speciaal is vanwege ons 50-jarig jubileum. We zijn vereerd en het voelt als een erkenning van de passie, inzet en harde werk die we dagelijks in ons familie bedrijf steken.

Ons verhaal

50 jaar geleden opende Jan de deuren van Sportcentrum Davelaar, toen nog aan de Hoofdstraat. Met een visie die verder reikte dan alleen het verkopen van sportartikelen wilde Jan een plek creëren waar sporters van alle niveaus zich thuis zouden voelen. Door de jaren heen hebben we deze visie met passie en toewijding voortgezet en ontwikkeld tot het Davelaar Sport zoals u het vandaag kent.

Onze reis kende veel pieken en dalen, maar met een gezonde portie vastberadenheid hebben we ons door elke periode heen geknokt en ook heel veel mooie momenten mogen beleven. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten al 50 jaar in ons stellen. Het geeft ons elke dag weer nieuwe energie om hen te helpen al hun sportieve doelen te bereiken.

Davelaar Sport is een echt familiebedrijf met een hart voor Veenendaal. Ons succes hebben we natuurlijk ook te danken aan al die sportende mensen in de regio. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een centraal punt waar sporters samenkomen voor advies, de mooiste sportmerken én een luisterend oor.

Onze betrokkenheid met Veenendaal gaat verder dan alleen zakendoen. We sponseren lokale sportverenigingen en ondersteunen deze verenigingen waar we kunnen. Het is deze jarenlange band met de mensen en verenigingen die ons drijft en motiveert. En nu, 50 jaar later, zijn we trots op wat we hebben bereikt. In al die jaren is één ding altijd hetzelfde gebleven: onze liefde en passie voor sport.

Davelaar Sport is daarom méér dan ‘gewoon’ een winkel. Het is een familie, en een plek waar alle sportliefhebbers terecht kunnen voor echt gemeend advies. We zijn dan ook vereerd om genomineerd te zijn voor ‘Ondernemer van het jaar’ en kijken vol vertrouwen naar de toekomst, klaar om nog vele jaren bij te dragen aan het sportieve succes van onze klanten. Op naar de volgende 50 jaar passie voor sport!

Jouw stem telt!

Nu hebben we jouw steun nodig! Je kunt ons helpen deze nominatie te winnen door op ons te stemmen. Klik op onderstaande button om je stem uit te brengen. Elke stem brengt ons een stap dichter bij deze geweldige erkenning. Namens Jan, Annette en Pascale ontzettend bedankt!