Mega Magazijn Uitverkoop!

Davelaar Sport is verhuisd naar een nieuwe -tijdelijke- locatie aan de Hoofdstraat 59, twee winkels naast de apotheek. Maar we blijven opruimen tot onze locatie aan de Brouwersgracht klaar is, verwacht november 2024. Wat betekend dat jij ook op de locatie aan de Hoofdstraat kan profiteren van geweldige kortingen! Scoor nu je sportartikelen met kortingen tot wel 80%! Van sportkleding tot accessoires, alles moet weg. Mis het niet en kom snel langs bij Davelaar Sport voordat het te laat is. De grote kortingen scoor je alleen in onze winkel en niet via onze webshop. We zien je graag in onze nieuwe -tijdelijke- winkel voor deze unieke uitverkoop! 

Alleen in onze winkel in Veenendaal

Deze grote opruimingskortingen zijn alleen beschikbaar in onze fysieke winkel en niet online in onze webshop. Houd er rekening mee dat na aankoop de artikelen niet geretourneerd kunnen worden. Kom langs en profiteer van deze unieke kortingen! Je vindt ons twee winkels naast de apotheek in de Hoofdstraat van Veenendaal, nummer 59.

Nieuwe tijdelijke locatie: Hoofdstraat 59

We zijn heel druk geweest om de verhuizing gereed te maken en openen onze deuren weer sinds dinsdag 2 juli aan onze tijdelijke locatie aan de Hoofdstraat. Hoewel we hier maar een paar maanden zullen zijn tot onze nieuwe vaste locatie aan de Brouwersgracht klaar is (verwachting medio november dit jaar), zijn we super trots om jullie hier te mogen ontvangen. Volg ons via de socials en houd onze updates in de gaten voor meer informatie!

Je vindt ons in het midden van de Hoofdstraat!

Hoofdstraat 59, twee winkels naast de apotheek